Η εταιρεία

Η εταιρεία Energy Solutions, με έδρα την πόλη των Σερρών, βρίσκεται στο χώρο της θέρμανσης από το 1950, με κύρια δραστηριότητα τη λιανική πώληση προϊόντων θέρμανσης καθώς και τη μελέτη και εγκατάστασή τους από εξειδικευμένο προσωπικό.

Με τη συνεχή ανάπτυξη της τεχνολογίας και την ανάγκη για οικονομία και πράσινη ενέργεια, η εταιρεία μας επεκτείνει τη δραστηριότητά της, ανοίγοντας παράλληλα 2 νέα καταστήματα, στις Σέρρες (Βενιζέλου 55) και υποκατάστημα στην Τήνο (Ιερωνύμου 8 ) εισάγοντας καινοτόμα και παράλληλα οικονομικά προϊόντα θέρμανσης καλύπτοντας τις ανάγκες της οικίας ή της επιχείρησής σας. Στο κατάστημά μας θα βρείτε προϊόντα υψηλής ποιότητας μεγάλων οίκων του εξωτερικού, καθώς και της ελληνικής αγοράς, καλύπτοντας κάθε ανάγκη για θέρμανση με ξύλο ή πέλλετ, όπως ενεργειακές σόμπες, ενεργειακά τζάκια, σόμπες και τζάκια με δυνατότητα σύνδεσης με το δίκτυο θέρμανσης του σπιτιού, λέβητες ξύλου ή πέλλετ, καθώς και ηλιακά συστήματα θέρμανσης.

Επίσης η εταιρεία μας σε συνεργασία με έμπειρους συνεργάτες προσφέρει λύσεις για φωτοβολταϊκά συστήματα, σε πάρκα, σε επαγγελματικές στέγες καθώς και σε οικιακές στέγες. Στην Energy Solutions προτείνουμε, μελετάμε και κατασκευάζουμε υψηλής ποιότητας φωτοβολταϊκά με την καλύτερη σχέση ποιότητας-κόστους.